Снимка БулфотоВеселин Марешки няма да сяда на зам.-председателското си място в

...
Снимка БулфотоВеселин Марешки няма да сяда на зам.-председателското си място в
Коментари Харесай

Марешки няма да сяда на зам.-председателското си място в парламента наравно с Валери Симеонов

Снимка Булфото

Веселин Марешки няма да сяда на зам.-председателското си място в Народното събрание, до момента в който Валери Симеонов е на същия пост. Това съобщи самият той на брифинг в Народното събрание след работна среща на ПГ " Воля " с представители на майките на деца с увреждания.  " Изразихме цялостна съпричастност към техните обективни претенции по повод избирането на Симеонов за заместник-председател ", разгласи Марешки, представен от вести.бг.

Лидерът на " Воля " съобщи, че избирането му на този пост е станало на същата дата, в която майките преди една година, след продължителни митинги, реализираха отстраняването му от вицепремиерското място в Министерски съвет.

" Българският парламент не е трудово-възпитателно учебно заведение за провалени вицепремиери. Ако толкоз доста си го харесват, да си го вземат назад в Министерски съвет ", уточни той.

Марешки разяснява, че до момента в който Валери Симеонов е заместник-председател на българския парламент, той също, в качеството си на заместник-председател на Народно събрание, няма да се приближава до това място, което смята за осквернено с наличието на Симеонов.

" Няма да излизам на трибуната, няма да сядам там където стоят заместник-председателите и ръководителят, до момента в който Симеонов е заместник-председател на Народното събрание. Ние считаме, че това е засегнатост и подигравка с това място ", сподели още водачът на " Воля ".

Той осведоми, че поддържат и настояването на майките на деца с увреждания за връщане на Бисер Петков на поста министър на труда и обществената политика.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 1 минута) Рейтинг: 1178 | Одобрение: -4307 Ама в случай че ще да сяда! Няма да дремя умерено другояче като че ли! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР